PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İçinizde İnsanlığa Değer Birşey Kaldıysa

materyal
09.02.2006, 16:36
Bu yazı dizisi bir başka forumda yazdığım bir yazı dizisidir oradan alıntı yaptım bazı msj ları üzerinize alınmayın arkadaşlar.......sadece burada da paylaşmak istedim yazımı.....

Öncelikle Bu Yazı Dizisini İkinci Kez Yayımladığımı Belirteyim.........
Ve bununla ilgili daha açıklayıcı bilgiyi yazı dizisinin sonunda bildireceğim........

Yalnızlık,her kimliğe doğuştan yazılı tek uğraşıdır insanın bir yaşama sırasında.....Tek sermayesi,sahip olduğu tek şeydir kıymetini bilmelidir........Yalnızdır insan,
hep kalabalıklara karışma telaşı bundandır.....Kalabalık yalnızlıklar,Yalnız kalabalıklar oluşur şehir şehir-ülke ülke.....Kalabalık arttıkça,artmaktadır yalnızlıklar....İnsan,bir ölümü istemez bir de ondan beter bir yalnızlığı ama ikiside muhakkak gelir başına bir yalnız yaşama sırasında...Ölümün değil ama yalnızlığın tek çaresi var.....Tek çaresi aşktır bir yalnız yaşama sırasında nefes almanın.....Aşk'ta zaten iki yalnızlığın oratak bir yalnızlıkta buluşmasıdır......Aşık olun gösterin birbirinize yalnızlıklarınızı......Nasıl olsa ayrılık insanın kendi tek kişilik yalnızlığını özlemesi......Sadece ölüm değil,ayrılıkda yaşamın emri.......

"Yaşamak ; 'tek marifetiniz biraz özen gösterin....' Zulüm kimse zalimlik yapmayınca biter mazlumlar dahil........"

İnsanlar vardı duvarın içinde,ya ben hep duvara konuştum ya da duvar değil konuştuğum içinde insanlar var.......Nedense beni anlasın istedim "içinde insan olan duvarlar....."Bilmiyorum,belkide ben gerçekten delirdim,onlar haklı belkide.....İçinde değil duvarların insanlar,sadece arasındalar.............

Her zamanki yazdıklarım gibi bu yazı dizisininde kimseye karşı bir cephe alma durumu yoktur kişiselleştirilecek bir şey yok......bu yazı dizisini ilk yazdığımda cvp lar yazıldı vs....bir süre sonra arama yaptım konuyu bulamadım....kimliği belli olmuyan şahıslarca silinmiş....Ve bir tek uyarı msj ı bile gelmedi konunuz silinmiştir dercesine....Bu konuyu tekrar açmamın sebebi budur....Ve konuyu silen arkadaşa sesleniyorum "......................" noktalı yerleri vicdanı hür arkadaşlar dolduruversin bi zahmet..........

Kötü Çağrışım Yaptırdıklarımdan ve Canını Sıktıklarımdan Affola.....ama umurumda ve umrunuzda olmayacak kadar bir kibarlık ve mütevazılık bu boyun büktüğümü sanmayın...........

Herkese Ayrı....Kalbinde Nasılsa Öyledir...İnancınız Doğrultusunda Yaşamanız Temennisiyle....ve keşke dememeniz ihtimaliyle dilekler diliyorum.....soğukkanlılığınızı yitirmeyin......