PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Korkunç Hikaye!

lazrail
19.05.2006, 07:49
Zebanilerin çıktığı bir sahne var. Adamın ruhunu alıp götürdüğü sahne... Film oraya bir geldi. Ağabeyim çabuk kanalı değiştir çabuk kanalı değiştir diye bana bağırmaya başladı bende çok şaşırdım çünkü ağabeyimin öyle bir tepki verdiğini ilk defa görüyordum. Gayet ağır başlı, ne yaptığını bilen, akıllı ağabeyim birden bağırmaya başlamıştı neyse bende merak ettim ne oldu ağabey hayırdır falan dedim. Bana ben bu film izledikten sonra bir şey gördüm dedi. Anlat ağabey dedim

abım bu filmi izledikten sonra bizim apartmanın önünde iki arkadaşıyla muhabbet etmeye gitmiş. Arkadaşlarıyla konuşurken yukardan birisi murat! murat! Diye bağırıyormuş. Ağabeyim de murat ağabeyin babası olduğunu düşünüp burada yok demek için kafasını yukarı kaldırdığında gördüğü manzara karşısında şok olmuş. Bir eşarp düşünün ikiye katlayın iki ucundan tutun ve ortasına alttan hava verin. Ve o eşarp çok hızlı bir şekilde 8 çiziyor. Ağabeyim onu gördükten sonra bir 10 saniye kıpırdayamamış ve sonunda arkadaşlarına -ya yukarıya bir baksanıza bir şey gördüm demiş ve arkadaşları da bakmışlar ve onlarda dona kalmışlar.

Ertesi gün murat ağabeyin babasına olanları anlatmışlar ve gerçekten zül küf amca murat ağabeyi çağırmak için pencereden bağırmış.

O gün banyo yapmış bunun içinde kafasına eşarp geçirmiş Sorunsa şurada:
1. Zülküf amca, 65 yaşında adam, kafasını o şekilde hareket ettiremez.
2. O filmi sadece ağabeyim izledi

M.T.T
19.05.2006, 10:39
Çok korktum:)

demirkırat
28.05.2006, 13:33
gerçek olmuş mu bu oay:D

baba3
07.08.2006, 22:48
aman allahım bi korktu bi korktum yani kortum...!